пулсира покоят
потокът пламва
преоблича перата си птицата
прет-а-порте на природата
потомството преоткрива позора
пораства Палечка - Малечка
психиатрията помъдрява го
пъзелът провокативно пълзи
плезенето помага при пълнота
приглушено пониква полуистина
по паранормалното полезрение
политиката е псориазис
плуралистична псувня
препарира последното падение
послеписът е посевместна пауза
предхожда писъка на предговора
почернянето прикрива полутонове
поезията е позлатен прах
пришита покорност
посттравматично поведение
ПОВЯРВАЙ МИ !
© Милко Христов All rights reserved.
Джак с двете цигари