С разрошена грива,
с ранени нозе
на тъгата по калните друми,
препуска мечтата
с колесница от спомени
и подкови - неказани думи...
А все по-далече
остава страхът -
на миналото в мъглата...
И още по-силно
юздите на риска
дърпа със страст свободата…
© Веселка Стойнева All rights reserved.