И не звездите са далеко
Защото стъмни ли се аз ги виждам
Не пречат облаците на небето
До дъха ми да достигне
Но пречи разстоянието,
Реки и планини, а помежду им
Хищни погледи
Скрити всеки в сянката на собственото знание
Сърцата свещи търсят огъня
На феникс птица да откраднат
А най-далеко са очите Ти
Когато са изгубени от моите
Тогава безответни въпросителни
На куките си разпнали покоя
Под кожата прокарват диви
Ласките на тел бодлива