Там покрай пътеката
На лунна светлина
Бори се надеждата
За да съживи умрялата душа.
Добротата като мръсно куче
Бе изпъдена,
Любовта беше изхвърлена.
Тя беше забравила
Какво е да си щастлив,
Докато животът си определяше за бодлив.
Но един ден реши се тя,
Че е време да захвърли тази тъга.
Дните закипяха,
Усмивките засияха,
Мечтите заблестяха.
И тази душа
Върна сладостта от живота
и неговата красота.
© К. И. Александрова All rights reserved.
The work is a contestant:
Ти си по-смел, отколкото вярваш, по-силен, отколкото изглеждаш, и по-умен, отколкото си мислиш »