Почакай ме
и ще се върна след смъртта -
като Човек,
Животно
или пък Растение.
Търси ме!
Просто по света.
Ще ме намериш,
Трябва ти търпение!
Ако в човек Духът ми се всели,
тогава
да бъде търсен
той не заслужава.
Но ако в растение се въплъти,
тръгни по таз земя и ме търси…
И ако Бог даде в животно
да се преродя,
аз свойто щастие докрай ще отстоя.
Животните усещат любовта,
където и да бъдат по света…
© Валентин Йорданов All rights reserved.
За тази песен се сетих когато прочетох стихчето!!