Усетил ли си пътя на дъждовна капка,
родена горе сред студени небеса.
Летежът ѝ частица твърде кратка
от време дадено за тези чудеса.
Събрала пара от бучащите потоци,
от паднала в жаравата сълза,
потта на бягащи в алеята младоци,
въздишка тиха за една съдба.
Невидими за нас поели са нагоре
енергии на живата вода.
Кръгът е вечен с истината свята
отново да живееш за света.
Ръка протягам и при мене идва
красива капка светлина,
а пътят ми небесен пак се връща,
с прераждането в Любовта.
© Гедеон All rights reserved.
Стойчо, направо ми прозвуча, като Кашпировски