Jul 17, 2007, 9:30 AM

ПРЕРАЖДАНЕ 

  Poetry
438 0 2
ПРЕРАЖДАНЕ

Пиян съм от любов и малко вино.
Пиян съм, че отново любовта е жива.
Издирих те след хиляди години.
И ето, че отново те откривам.
Сълзица от сърна, полет пеперуден.
Господ ни позна, после ни събуди.
Мигове застиват. Устни се докосват.
Времето заспива. Космосът - залостен.

© Венцислав All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??