Ако се родя отново Жена, навярно ще е зима.
Ще се изправя пред зидовете на стенанието и страха.
Ще се объркам на кръстопътя към Любовта. Подхлъзвам се.
Изричам фалшиви обещания с дяволска усмивка.
Ще се спася. Прераждам се от пепелта.
Искам да те разпозная... в нощите зимни.
Вярвай ми, ще ти простя. Ще се смиря.
Споделям те с безброй жени... непонятни.
Празнувам зимата и тишината.
Целувам те.
Защото съм сама.
© Яна All rights reserved.
!!! Поздрав!