Осъденият присъдата си
хич не оспори
и глава не оброни,
а само ехидно ухили се –
нали гарантира му тя
пълен комфорт и неспирни купони
(с алкохол, дрога, мобилни телефони).
Че днес са затворите
места за оргиии и бизнес-кантори,
а надзирателите – легално обслужващ ги
персонал.
© Вълчо Шукерски All rights reserved.