В свободата на душата ти
се чувствам риф безкраен
изпълнен дълбоко със живот,
в който живата водата си ти...-
Волен, влюбен, обичан,
осветен от мъдростта ти,
от начина ти да обичаш...
с усмивка да вдъхновяваш...
мира и успокоението...
И искам да ти споделя, че
да се чувствам обгърната
от топлината стопяваща студа...,
в погледа ти, щом се събуди
е като когато слънцето изгрява
и с утрото си страховете
един по един освобождава...
И така през прозореца,
пеейки ми шептиш винаги...
"Любов, смело напред върви
днес и сега, аз съм до теб...
© Лили Вълчева All rights reserved.