Mar 25, 2007, 9:06 PM

През сълзи се...усмихни! 

  Poetry
776 0 1
Когато... много те боли... Светлинка като не виждаш ти дори! Когато облак засенява и мрак в душата пропълзява... Когато сили нямаш ти и връхлетят те урагани и беди! Когато паднеш от стрели, от "приятели добри"... дошли! Когато болест сполети... Когато отчаян си, обезсърчен, тъжен, сам, сломен, от думи зли ранен... Когато някой ти изневери и сърцето ти кърви... кърви... Когато... много, много те боли... Не се отчайвай, силен си, помни! На Живота през сълзи се усмихни и знай, че в този свят голям, Някой те обича, нейде... там! Имай вяра, запомни! През всички трудни, тежки дни вярата ще те спаси! Вярата в Доброто, в Любовта, вярата в Твореца на света! Когато имаш вяра ти, когато тези три сестри до теб са винаги, до гроб ти няма никога да бъдеш сноб! Шамар ударят ли ти - подай и другата страна. Не се страхувай от това, че битият си ти. Знам! Боли! В бияча злото ще се върне, ще го срази, ще го погълне. И ако не веднага, по късно няма да посяга. Горчиво той ще съжалява и Господ няма да прощава. Доброто щом в душата ти умира, възмездието теб намира!

© Ло All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??