През всичките тези години,
съжалявах за много неща.
Но колко лесно се справям,
без да има някой до мен в нощта.
През всичките тези години,
плаках толкова много, нали?
Но стига вече съм мислила
за стари отминали дни.
През всичките тези години
аз бях просто хлапе,
което не знаеше какво иска.
И не може да спре.
През всичките тези години
колко много неща преживях?
А сега с мъка си спомням,
как без жал живота си пропилях.
© Бойка Миркова All rights reserved.