Презрението е тиха мълчаливост.
То е зефир-нежен, който отминава.
След него летен аромат остава
в душата, надарена с милост.
То не търси жадно отмъщение.
Открива надеждните простори
към мигове на сбъднато съкровение
и търси обич между хората!
© Стойчо Станев All rights reserved.
Хубава вечер и на теб!