С гладко избръснато свежо лице,
галя ефирно по кожата нежна,
събуждам пеперуди в жадно телце,
събирам, раздавам сласт неизбежна.
Мъничко сласт за дясното рамо,
мъничко сласт с лице по вратле,
капка по капка и малкото сласт само,
в лавината от страст по тебе от мене расте.
Гладко лице за теб с финес по бедрата,
горещите устни по хълмче търсят врата,
нагоре по пъпчето с пируети изкусни,
езиче горещо, ритъма дава на любовта.
Разтапя се от енергийна омая душата,
Гравитацията нейде далеко се скри,
цветна мъгла обвива и понася телата,
Цялото тяло - душа към Всемира лети.