Приеми ме добра и различна,
аз не нося напудрена маска,
предпочитам да бъда безлична,
а не с чужда, фалшива окраска.
Приеми и, че мога да страдам
от човешки съдби непознати,
приеми, че и мога да падам,
от шамари на друг... осъзнати.
Приеми, че съм предана, вярна
и за теб ще преплувам морета,
приеми и че много ти вярвам,
ти за мен си кристална планета.
© Неземна All rights reserved.