Без истини.
Без пристани.
Без надежда.
Без да спирам.
И без назад да поглеждам.
Като в приказка с омагьосана гора.
Вървя
Сама.
Блуждая някъде във времето.
Опитвам се да хвана стремето.
Обрулена.
Отритната.
Окървавена.
Следите ми остават.
И се разпилявам.
Сърна сред вълци.
Вълчица сред добитък.
Огън в тъмнината.
Пещерата в планината.
© Лора All rights reserved.