Леко поклаща клоните на дърветата вятърът.
Листата се сгушват едно в друго
и от техния допир се чува музика.
Нежно шумолене и песен на птички във клоните.
Слънцето спуска лъчите си към Земята
и преминава - пречупва се през клоните.
Мънички облаци - пухкави, снежнобели,
плуват волно в небето
и развълнувани птичета волно се реят в простора.
Толкова е светло и весело.
Хармония се усеща навсякъде.
И двама влюбени сред природата
се наслаждават на всичко това.
Върху свежата росна тревица сгушени тихо седят.
И попаднали в тази красива приказка нежни думи шептят.
Когато са заедно, времето бързо лети
и те не усетиха кога небето със звезди се покри.
Кога луната слънцето смени... :)
© Десислава All rights reserved.