Feb 13, 2010, 11:07 AM

Приказка 

  Poetry » Love
621 0 0

Сега ще ти разкажа
приказка една.
За болка, за доверие
и за любовта.
Живееше едно момиче -
момиче без душа...
не искаше тя да обича,
искаше да е сама.
Болеше я от всеки спомен,
живееше с предишното си "Аз".
Духът ù бе сломен...
тя вечно плачеше без глас.
Една нощ, обаче, срещна
очите на момче...
момче, обзето от тъга -
сърцето ù той взе!
Тя довери му се в нощта
и го хвана за ръката,
но не осъзна
колко е влюбена - горката!
Ала всичко бързо свърши.
Все пак: "Приказка една..."
Той сълзите никога не ще забърше
на таз прокудена душа!

© Криси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??