Приказка
Върви си момъкът напет -
нахлупил настрана каскет.
Насреща си видял мома -
чудно хубава, но зла.
Поспрял се, шапката свалил -
тихо казал поздрав мил.
Тя извърнала глава -
поглед впила настрана.
Не разбрала в миг момата,
че е срещнала съдбата -
затуй останала САМА ...
чак до края на света.
Чуй таз приказка и ти -
и добре я разбери.
В живота всичко се върти
и без теб ще продължи.
© Гергана Спасова All rights reserved.