Dec 30, 2005, 7:00 PM

Приказка За Любовта 

  Poetry
1240 0 9
Приказка за любовта

Ще ти разкажа приказка една,
която предава се от векове.
Но всеки сам разбира я, когато
спре се тя в собственото му сърце.

"... В стара хижа преди много лета,
без умисъл и просто на шега,
нощта безмилостно Я сблъска
за първи път със любовта.

От щастие преливаше детската душа,
безумно влюбена в този непознат -
наивно вярваща във всяка негова лъжа,
Тя обричаща му целия си свят.

Но истината дълго не остава скрита
и сълзите и пропити със тъга,
сърцето младо навеки покриха
с отчайваща, безмерна самота..."

Героите от тази приказка с теб не сме.
Oбичаш ме, истински обичам те и аз,
но тревога бие в моето сърце,
прости, но страшно много ме е страх

За туй умре ли в тебе обичта -
тръгни си и не казвай нищо.
Не искам да чувам тази "приказка за любовта"
теб нямам ли те - думите ще са излишни...

© Слънчево момиче All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??