Приказка за вярата
преди
да го целуне с обич любовта
в магията
износва жабешката кожа
орисан
да очаква чудото си от света
да я свали самичък
вярва
че не може
това е приказка за замък и за принц
за крепостни стени с високи кули
разказват ни я
с нея
сладко да заспим
и да се молим
някой някога от тук да мине за да ни събуди
© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.