Вярно, още лошо сричам,
бъркам букви и числа,
но пък книжките обичам
с пъстроцветни хвърчила,
изрисувани с картинки,
със принцеси и дворци,
мечки, слонове, калинки,
рибки, мравки и щурци...
Вечер иска мойто братче
приказки да му чета.
Гушнат в мене като зайче,
сладко спи до сутринта...
24.04.2019.
© Сиси All rights reserved.