Не искам приказки за лека нощ,
тях вече наизуст ги зная -
със хепиенд, тридневна мощ,
обичам приказки след края,
които да започват след
онези светли изпълнения,
готова съм да бъда с теб,
е, слушам твойто продължение…
© Ивон All rights reserved.