Обичам времето, когато
снежинките се вихрят към небето.
Шептейки в свежи аромати,
кокичета умиват си лицето.
Усмивка слънчева ме гали,
прокрадната през облаците клети,
а цветно пролетно ухание
омайва ме с вълшебни менуети.
Прекрасни, като бели феи,
снежинките танцуват към небето.
В сребристите си рокли греят
и вихрят се в грациозни пируети...
30.07.2011 Bloom
© Веси Василева All rights reserved.