Mar 20, 2008, 8:21 AM

''Приличаме си'' (Приликата в нас) 

  Poetry » Love
697 0 0

  ''Приличаме си''

(Приликата в нас)

 

 

Приликата в нас постоянно е забавна.

И да си приличаме за мен е радост,

но за теб може и да е тревога.

Без теб, знай, че аз няма да мога никога.

 

Приличаме си и не сме изобщо различни.

Приличаме си и не сме като всички, защото

сме по-екзотични и най-вече - по-романтични.

Приличаме си и това не е случайно, но си приличаме,

защото сме много страстни и прекрасни.

 

Приликата в нас отдавна се задържа.

И продължава на това да издържа.

За мен си като дрога,

без която няма да мога абсолютно никога.

© Кою Коев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??