Sep 16, 2009, 11:06 PM

Прилив на спомен... 

  Poetry » East forms
659 0 12

Прилив на спомен

в залива на мечта.

Сънена младост...

 

Отлив на мисли.

Тъга - самотна скала.

Котва от радост...

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??