Не ми отнемай правото да те обичам,
сред дъхавите люлякови нощи.
И до насита в очите ти да скитам
с мечтание, в което да се будиш.
Не ми отнемай приливните изгреви,
любовно скрити в ириса на дните.
Събрали всички утринни милувки
в едно безумие, наречено "Обичам те".
© Дочка Г All rights reserved.