Принцеса заключена в кула,
и принц без меч.
Ще я спасиш ли или ще гледаш отстрани,
как дните ѝ се топят като свещ?
Тя вече отдавна е загубила надежда.
Не вярва в любовта,
но тайно късно с копнеж поглежда към заключената ѝ врата.
Ще успееш ли да я спасиш
от злочестата ѝ съдба?
Или ще избягаш,
като всички преди това?
© Lara Queen All rights reserved.