Уж Принцесата е чистокръвна...
Крехка, но със здрав финансов борд!
Рейтинга висок е - не помръдва,
но пък Принцът никак не е горд.
Пак провал пред граховото зърно!
Тестът - под дюшеците прикрит,
му показва да избира мъдро,
да не слуша речник духовит.
Търси се съпруга - с такт и усет
към бодливото ни общество.
Да е под прикритие - Конфуций!
Клеопатра - с власт и потекло!
Да е умна - с простия, светец - с добрия,
с хитрия нахалник - Настрадин,
с чуждите посланици - тръстика,
за хазната - ключ, в страната - мир!
Чакаме достойната Принцеса!
Граховата ни неволя спи...
Ще я сложим под дюшека лесно.
А народът? Той ще издържи!
© Маргарита Петрова All rights reserved.
The work is a contestant:
Моят начин да се шегувам е да казвам истината. Това са най-смешните шеги на света »