Дъжд вали навън, слънце грее вън,
и цветята са красиви като Левски,
на картини из гората тъй красива,
има птици най-красиви.
И кучетата тичат, децата пак танцуват,
катерички припкат, но за жалост,
идва зима.
Всички се прибират и на топло,
те заспиват.
© Хриси Миланова All rights reserved.