Приспана тъга
в пелени от радост
плаче в съня.
Безсънна мечта
с крилете на спомена
лети в стиха...
Рошави мисли
с непослушни чувства
пак се целуват.
Топли истини
и голи илюзии
нежно танцуват...
© Веселка Стойнева All rights reserved.