Пристан
На Д.
На отсрещния бряг
се разливат
твоите чувства
нанякъде...
В тишината
на мойто изкуство
не долавяш ли
колко те чакам...
Не долавяш ли скритите трепети
на дъха ми,
скитащ по листа...
Не долавяш ли в буквите
шепота в песента на звуци лъчисти...
... И докосваш ме
в мислите утринни,
и приспиваш ме
нощем в мечтите,
и изпълнил дните ми
с искане,
пускаш котва
в сърцето ми...
Ти.
© Надежда Маринова All rights reserved.