Oct 17, 2007, 12:32 PM

Пристрастена 

  Poetry
833 1 15

Пияница съм! От живота пия!
И таз зависимост не се лекува!
Гледам ги трезвите - луди са тия,
що в казана-живот не им се плува!

Пушач съм! Спомените пуша!
И нека пълнят мойте дробове!
Че в спомените дъх се носи,
дъх на детство и море.

Насилница съм! Да, признавам!
Страховете бия по главата!
Обичам да ги удрям, унижавам.
На лъжата счупих и краката!

Наркоман съм! Инжектирам си любов!
И всяка доза повече ми се услажда!
Пристрастена - да, но не към Пирогов!
Да живея ме изгаря жажда!

П.С. : Моля, никой да не се притесява! Аз съм щастлива в своята зависимост и нямам намерение да се лекувам. ;)

© Милица Игнатова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??