Feb 3, 2009, 8:13 AM

Пристрастяващ 

  Poetry » Other
485 0 3
Използвай моите думи за кратко,
да усетиш в себе си топлина.
Пристрастяващ смисъл, доста ужасно,
когато докоснеш тази тъга.

Използвай моята доброта за пример,
да те води, но и да те излъже.
Ако повярваш в моето име,
тази вярва ще те обвърже.

На всеки случай се дава,
поне колкото ми се вярва,
всякакви причини да знаем,
какво да получим остава.

Използвайки моята истина изцяло,
човек има нужда да има месия.
Пристрастяващ човек - отначало,
във всяка дума смисъл да скрие.

© Христо Андонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??