Осъдена съм днес да те обичам,
сега и завинаги да бъда твоето момиче!
Палачът ми сияе в червено-празнично облечен,
зове се "Истинска любов",
секирата е "Търпеливото очакване",
а естакадата е "Страдащата болка"!
Още само миг и присъдата ще е изпълнена!
Най-сладката присъда - да те обичам и във Вечността!
© МИСИЯ All rights reserved.