Привет
Отмина месец отпускарски
и сложи края на митарства.
Отново съм в любимо наше село.
Привет на всички в Откровеново!
Как липсвахте ми, мили пуйтеси!
Бат Ваньо, кмете наш, къде си?!
Тъй силно исках аз да ви прегърна,
на среща откровенска да ви зърна...
За жалост, котка ми пресече път -
каква ти котка, беше цял котак.
Аз гледам снимки интересни -
ах, колко всички сте чудесни!
Онази топла августовска вечер
изпъстрили сте с колорит и чар.
Остава ми единствено възможно
чрез стиховете ви да ви познавам,
а те са огледало на душите ваши,
затуй с наслада ви чета, приятели!
© Мери All rights reserved.