Какъв приятел си ти, щом с най-голямата любов ме раздели.
Не видя ли колко го обичам аз и как искам да съм с него,
не разбра ли, че теб не искам, а само приятелството ти поисках.
Но явно грешно си ме разбрал и на любовта си се поддал.
Не съм виновна с нищо, че се влюби в мен
не трябваше, момче, да падаш в този плен.
Остави и двама ни сега, не се обаждай вече,
върви си от живота ни, човече.
Забрави ме, така ще е най-лесно,
не моли ме с теб да остана, не ще е човешко.
© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА All rights reserved.