Знам, че не съм перфектен приятел.
Твоето сърце беше разбито,
опитах се да го поправя.
Но вместо това аз те накарах да плачеш
и да те боли...
Може би трябва да кажа "Довиждане".
Би ли било по-добре за теб, ако си тръгна.
Попитах те, ти каза "Не".
Защо го казваш, след като
заради мен ти си по-зле и от преди.
Накарах те да страдаш,
накарах най-добрия си приятел да крещи като луд.
Ако си тръгна, ти ще бъдеш по-щастлив.
Спокойно, не ме мисли.
Дълбоко в сърцето си
винаги знай -
ще те пазя аз до край...
© Борислава Д All rights reserved.