Oct 6, 2009, 1:11 PM

Приятели 

  Poetry
771 0 13

 

 

Приятели виртуални мои -

и да не виждам вашите лица,

аз всички ви приемам като свои,

сред вас съм като у дома!

 

 

 

© Ракина Радева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??