Пиша стих след стих.
Този на вас го посветих.
На приятелите мними, оказали се
предатели недостижими.
Приятели лицемерни,
за мен оказахте се вий неверни.
Самозвани, привидно фалшиви.
Жестоки и свадливи.
Актьори безсърдечни.
Равнодушни към човешката съдба.
Самозабравили се невежи господа.
Усмихнати, бездушни, жалки същества.
Дори не мога и да ви намразя!
Толкоз сте ми безразлични
приятели двулични.
Бездушни ниши същества.
Животът ми показа вашите лица.
Маските свалете дами и господа.
© С. П. All rights reserved.