Имате приятели... Нямате приятели...
Знаете ли, че приятелите всъщност са предатели?
Разбрахте ли?
Предатели...
Трябва да свикнете с грозната мисъл.
Смисълът губи се! Вие се давите!
,,Слаби сте!’’, силно крещи ви живота!
Падате бавно в огромната пропаст.
Долу ви чакат красиви предатели.
Смели... Готови да смачкат душата ви...
Огънят силен разяжда плътта ви...
Споменът слага в окови деня ви.
Няма приятели! Има предатели!
Огнени тръни във свят на мечтатели...
© Димитър Драганов All rights reserved.