Не зная колко са ви заплатите,
но знам какво ви разсмива,
също знам и какво ви разплаква,
знам и какво ви прави щастливи.
Не ви знам стойността на имотите,
знам ви уюта в душите,
знам над какво здраво работите
и какво ви е дадено свише.
Не ви зная и броя на ризите,
знам, че не сте предатели
и знам, че не сте от фалшивите,
а истински мои приятели.
© Ива ВалМан All rights reserved.
Много е хубаво наистина, че имам и аз такива хора в живота си вече няколко десетилетия.
На пръсти се броят, но са достатъчни. ❤