May 8, 2015, 6:46 PM

Приятели 

  Poetry
444 0 0

Приятели,

кой от вас все още ме обича,

дали поне един

до моята порта ще дотича,

вярвам, но дали аз ще дочакам,

за вашите усмивки и сърца

аз ще почакам,

за вас аз триста мъки ще търпя,

в огъня изгарящ ще се хвърля

и ето времето минава,

аз все още съм си тук,

а може би изглеждам някак си по друг,

но вие за мен все още сте непроменени.

Приятели,

аз няма да забравя,

без вас съм нищо,

празнота голяма.

© Никола Диманов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??