Защо приятелю кажи
защо влюби се във мен?
Всичко ние си споделяхме до този ден!
Обичах те като приятел,
а не като любим,
когато ти приятелството ни разби.
Казваш ми "Обичам те!"
А аз "Как така, нали приятели бяхме до сега?"
Не може тука - така всичко да пропадне в пропаста...
Крих се ден и нощ от теб,
телефонът аз не вдигах!
Оставяше ми много съoбщения:
не си искал да ме нараниш,
просто любовта внезапно те обзела.
Но бях обречена да те обичам,
защото влюбих се и аз,
защото толкова много има общо между нас...
© Ангела Малинова All rights reserved.