Feb 26, 2016, 7:44 AM

Приятелко 

  Poetry
598 0 0

Приятелко, какво е станало с очите ти?

Кой отне блясъка им?

Кой затвори душата ти в клетка?

Защо му позволихме?!
Само аз виждам болката ти и стискам я в ръце..
искам да те освободя, приятелко..
да бъдеш пак моята безгрижна и усмихната сестра..
Черпи от моята сила и се бори, приятелко.. а когато аз затъна събери я цялата тази наша сила и измъкни и мен, приятелко... Лесно е да се скриеш самичка ранима и объркана вечер .. но ти не си сама мила  моя.. вдигни глава и ще ме видиш силна изправена до теб... ПРИЯТЕЛКО, ОБИЧАМ ТЕ!

© Вилияна Джамбазова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??