Приятелко, ела!
Ако съм болна и паднала!?
Tи, приятелко - силна и добра - ела!
Ако заплача и снагата ми е остаряла,
и със сняг косата побеляла.
Приятелко, ела! Зная, от теб ще взема Светлина!
Ще започна отначало!
Ще събирам парчета от разбита Луна!
Преди да угасна, ще светя най-ярко!
Приятелко, ела!
© Мина Конарова All rights reserved.