За чемер ти беше от мен да си искаш...
В раздела ми бе: "Най-добрите приятели"...
Кой дявол подлъга те, да не устискаш
и хлътнеш в графа: "Евтини обожатели"...
Какво те човъркна да мислиш първично?
Да ме фантазираш в най-смели видения...
Със своя "приятелски огън", логично
застреля предишните ни отношения...
Сега ти е кофти... Тъй, както на мене...
Клеймосани с гадже, под общ знаменател...
А цял град от гаджета, чорт да го вземе,
не струват усмивка на верен приятел...
© Гергана Иванова All rights reserved.
не струват усмивка на верен приятел...
!!!!!!!!!!!!*
познавам този огън.
Да пази Господ
и дявола.