на Таня
Ти си малката принцеса.
Вечното дете.
Другите деца къде са?
Остаряват те.
Носиш раните си леко.
Сякаш не болят.
Като роза в теб човека.
Звезден – твоя свят.
Щедра, весела си, вярна.
В детството те скрих.
Свети мойта благодарност
в радостния стих.
© Милена Френкева All rights reserved.
The work is a contestant:
Приятел е този, който знае всичко за теб, и въпреки това те обича »