Dec 9, 2008, 6:02 AM

Приятелство може би?! 

  Poetry » Other
743 0 3

Приятелство може би?!

 
Дали боли ме, че едно приятелка загубих,
нене мисля  дали си заслужава и сълза,
защото писна ми от детските игрички на света.
Вяра? О, дали я имаше във мен, едва ли!?                                            
Приятелки, казваше, мислих си, че може би истински.
Едва ли, струваше ли си и това!?
Това да пропилея чувствата си,

и прощавам вечно може би...
Едва ли, но аз исках тайничко това...
Да, истината бе това, че приятелството смешка и игра май беше,
сега ти  все едно прокажена
съм, дърпаш си от мен ръката,
едва ли вината е във теб  мисля, че аз виновна съм, това е...
Болката от загубено приятелство, описана  само в два три реда,
да бе утопия или съдбата и между редовете се крият чувства,
болка, безразличие, тъга, признателност и други...
Останаха спомени, дълбоко скрити в мен.
Как мислиш дали или едва ли,

според теб това е може би поредната лъжа...
Чудя се какво стана, защото останах в невидение досега
и чакам с надеждата може би отново да станеш приятелка със мен...

О, едва ли, приятелство може би... Е не бе съвсем...


© Виктория All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??