Aug 20, 2008, 7:59 AM

Приятелството 

  Poetry » Other
677 0 6

Приятел никога не се забравя,

ако ще да е на край света!

Защото приятелството истинско остава,

напук на всичко друго на света!

Приятел истински най-трудно се намира...

Запомни от мен това!

Приятелството е могъща сила,

идваща от дълбоко в нашата душа.

Приятел истински ли си,

не го прикривай,

а направи така, че всички

да узнаят какво всъщност значи това.

Приятелството е всичко на света...

в момент ужасен пак приятел ще ти подаде ръка...

Идва време, когато вече няма да сме деца

и всеки ще поеме своя път по света.

Но не забравяй ти приятелите си добри...

остави им просто едно малко

кътче във сърцето си!

© Христина Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??